Webcast(ing)

Kan met elk “smart” scherm.

Kan met elk scherm voorzien van HDMI in combinatie met Chrome Bit

Jouw eigen uitzend kanaal in de winkel. Met jouw eigen logo en jouw eigen producten!

Meerdere schermen in de winkel? Geen enkel probleem!

Ook video’s kunnen probleemloos worden geïntegreerd!

Webcasting, dé aandachtmagneet voor jouw zaak!

Steeds vaker zie je in winkels beeldschermen aan de muur, op de toonbank of zelfs in de etalage. Op deze schermen kan winkel- of productinformatie worden getoond. Ook Social Media berichten kunnen nu worden getoond, waarmee de integratie van website, winkel en Social Media compleet is.

Je zorgt zelf voor een (smart)TV-scherm en de plaatsing ervan op de gewenste plaats in de winkel. Voor de koppeling met internet zijn er een aantal verschillende opties, welke we graag met je bespreken. JerMar verzorgt van afstand de presentatie op het scherm. We maken een speciaal beveiligd kanaal voor jou met jouw winkelinformatie, openingstijden, aanbiedingen, etc..  Tevens kunnen we eventueel (gratis) lokale nieuwsinformatie tonen in een balk onderaan het scherm, eventueel gemixed met een eigen RSS feed! We bieden 2 abonnementsvormen.

Voordelen Webcasting
Met een scherm in de winkel kun je wachtende klanten informeren over jouw visie, producten, prestaties, aanbiedingen, aanwezigheid op Social Media en acties.

Webcasting Compleet: al naar gelang de gewenste oplossing maken wij een passende maandelijkse prijs!

JerMar maakt aan de hand van jouw wensen een beeldvullend kanaal aan, specifiek gericht op jouw winkel en producten, eventueel aangevuld met algemeen nieuws of productinformatie van jouw toeleveranciers. In het abonnement zit een wekelijkse mogelijkheid tot wisseling van de informatie voor bijvoorbeeld week of weekendaanbiedingen.

JerMar heeft ook een instapabonnement ontwikkeld. Hierbij heb je geen individueel kanaal, maar presenteer je een kanaal wat eenmalig is opgezet voor jouw winkel of bedrijf. Zo heb je voor een laag bedrag per maand (of jaar) toch een goede presentatie in jouw winkel.

Eventuele aanpassingen doen we op aanvraag. Wil je later overstappen op de andere abonnementsvorm is dat uiteraard geen enkel probleem.

Webcast [ing] Is The New Narrow Casting [Marketing Succes]!

JerMar vof | T: +31(6) 51 34 83 71 | E: info@jermar.nl | IBAN: NL36ABNA0514920920 | BTW-nr: NL001516953B52 | KvK nr: 66.55.69.02
Algemene Voorwaarden Argeweb (hostingdiensten): download. Algemene Voorwaarden JerMar (alle niet hosting gerelateerde diensten): download.