[xf_revolutionslider id=’3′]

Responsive Designs

De door JerMar ontwikkelde websites worden volledig in samenspraak met de klant gemaakt. Altijd 100% responsive!

Gebruiksgemak

Omdat wij jouw website middels ons abonnementen systeem na het ontwikkelen in beheer houden, heb je een 100% gebruiksgemak ervaring. Je belt of mailt ons en wij passen binnen een paar werkuren jouw aangevraagde wijzigingen aan. Wij noemen dat ontzorgen!

Excellente Support

Wij beantwoorden telefoon of email altijd binnen 8 werkuren!

Webwinkel of webshop

Consumenten verwachten tegenwoordig, dat ze op ieder moment van de dag allerlei zaken kunnen bestellen of kopen. En waarom ook niet? De mensen zijn tegenwoordig druk, de winkelstraten worden alsmaar leger en de techniek is er ruimschoots klaar voor. Profiteer dus van deze kans en kies ook voor een webwinkel als verlengstuk van jouw fysieke winkel of bedrijf!

JerMar Online kan voor jou een eigen webwinkel ontwikkelen. Dat kan een losstaande webwinkel zijn, maar ook een geïntegreerde webwinkel in jouw bestaande website. De webwinkel wordt door ons geïnstalleerd en geconfigureerd en initieel klaargezet met de producten. Als er meer dan circa 20 producten in de webwinkel worden verkocht krijgt je instructie hoe je de producten zelf kan toevoegen en onderhouden. Dat is vrij eenvoudig te leren, je kunt het assortiment dus snel wijzigen.

Voor de betalingen is een overeenkomst nodig met een betaalprovider (MultiSafePay), die de financiële transacties met de banken afhandelt. Je krijgt een eigen bankrekening bij de betaalprovider, waarmee je dus verzekerd bent van de betalingen. Je maakt gebruik van ons collectieve en scherp geprijsde contract. Zo is er geen sprake van maandelijkse kosten en betaal je voor een iDeal transactie slechts € 0,49. Er kan naar jouw individuele keuze worden betaald met iDeal, Mastercard, Visacard, PayPal, en de Duitse en Belgische variant van iDeal.

De consument ontvangt een bevestiging van de bestelling per e-mail, jij ontvangt eveneens een opdrachtbevestiging en een bevestiging van de betaling van de betaalprovider, zodat je weet dat de betaling is gelukt.

JerMar Online verzorgt de inrichting en het technische beheer van de webwinkel, de integratie met de website en de administratieve aanvraag en de integratie van de koppeling met de betaalprovider. Je bent dus verzekerd van de techniek rondom de webwinkel en kan de online winkel openen!

JerMar vof | T: +31(6) 51 34 83 71 | E: info@jermar.nl | IBAN: NL36ABNA0514920920 | BTW-nr: NL001516953B52 | KvK nr: 66.55.69.02
Algemene Voorwaarden Argeweb (hostingdiensten): download. Algemene Voorwaarden JerMar (alle niet hosting gerelateerde diensten): download.