Responsive Designs

De door JerMar ontwikkelde websites worden volledig in samenspraak met de klant gemaakt. Altijd 100% responsive!

Gebruiksgemak

Omdat wij jouw website middels ons abonnementen systeem na het ontwikkelen in beheer houden, heb je een 100% gebruiksgemak ervaring. Je belt of mailt ons en wij passen binnen een paar werkuren jouw aangevraagde wijzigingen aan. Wij noemen dat ontzorgen!

Excellente Support

Wij beantwoorden telefoon of email altijd binnen 8 werkuren!

Responsive designs

Alle websites die door JerMar worden ontwikkelt zijn zogenaamde responsive websites. Dit betekent dat de website zich aanpast aan het apparaat waar de website op wordt aangeroepen, bijvoorbeeld een PC, tablet, smartphone of een laptop. Dit is met name voor een tweetal redenen echt belangrijk. De eerste is de gebruikerservaring van jouw klant, het irritante vergroten met meerdere vingers van tekst en of foto’s is niet meer nodig. Ten tweede zijn de grote zoekmachines zoals Google en Bing. Deze zoekmachines ranken websites die responsive zijn automatisch hoger dan vergelijkbare websites die niet responsive zijn!

JerMar vof | T: +31(6) 51 34 83 71 | E: info@jermar.nl | IBAN: NL36ABNA0514920920 | BTW-nr: NL001516953B52 | KvK nr: 66.55.69.02
Algemene Voorwaarden Argeweb (hostingdiensten): download. Algemene Voorwaarden JerMar (alle niet hosting gerelateerde diensten): download.